Tervetuloa uuteen blogiimme!

Kuten K50-messuilla, myös blogissamme teemat vaihtelevat laidasta laitaan kattaen koko elämän. Tavoitteemme on tarjota runsaasti kiinnostavaa luettavaa ajatuksia herättävistä aiheitasta, liittyen niin arkeen kuin juhlaan aikuisen elämässä. 

Blogistamme löydät ideoita niin kulttuuririentoihin, remonttiprojekteihin kuin terveyteen ja hyvinvointiin. Listaamme parhaita vinkkejä matkusteluun, toimivaan parisuhteeseen ja työelämään. Jos sinulle on mielessä erityinen aihe, voit olla meihin yhteydessä suoraan tai kommentoida blogin kommenttikenttään!

 

Miksi juuri yli 50-vuotiaille suunnattu blogi? 

Koska tiedämme, että ikäryhmässämme on hurja määrä viisautta, elämänkokemusta ja intohimoa. Meillä on tarinoita kerrottavana ja oppikouluja jaettavana. Olemme kokeneet jo niin paljon, ja silti elämä tarjoaa meille aina uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Haluamme tämän blogin kautta luoda yhteisön, jossa voimme jakaa kokemuksiamme ja oppia toisiltamme.

Ikä ei määrittele meitä, vaan se antaa meille mahdollisuuden kukoistaa ja ilmaista itseämme omalla uniikilla tavallamme, oli aiheena vaikkapa tyyli, kauneus tai seksuaalisuus.

Kun ylität 50 vuoden rajapyykin, astut uuteen vaiheeseen elämässäsi, joka voi olla täynnä mahdollisuuksia ja uusia seikkailuja. Mahdollisten lasten ja uran kiireisimmän vaiheen jälkeen voimme vihdoin keskittyä enemmän itseemme, hyvinvointiimme ja omiin intohimoihimme.  Tämä on aika, jolloin monet meistä haluavat syventää ymmärrystämme itsestämme ja maailmasta, tehdä unelmista totta ja toteuttaa vielä toteuttamatta jääneitä toiveita. Blogi tarjoaa sinulle työkaluja ja ajatuksia tämän matkan tueksi.

Ja vastaus otsikon kysymykseen – toivottavasti iloista, onnellista ja oman näköistä. Oli se kullekin mitä tahansa.

 

Hauskaa kesää ja mukavia hetkiä blogin parissa,

Messutiimi

 

PS. Jos haluat tutustua meihin paremmin, seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa tai liity postituslistallemme!