Tiedote 6.7.2020

Turun K50-messut siirtyvät turvallisempaan ajankohtaan ja uusiin tiloihin

Taataksemme kaikille turvallisen tapahtuman ja noudattaaksemme hallituksen rajoituksia ja ohjeistuksia, olemme päätyneet siirtämään Turun K50-messut uuteen ajankohtaan 9.1.2021. Samalla tapahtuma siirtyy uusiin tiloihin Marli-Areenan jääkiekkokaudesta johtuen, ja uusi tapahtumapaikka on Turun keskustassa sijaitseva Turun Konserttitalo.

Seuraamme aktiivisesti hallituksen tiedotuksia mahdollisista muista uusista linjauksista, ja tiedotamme välittömästi, mikäli muita muutoksia on odotettavissa. Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä, jos tapahtumaan tulee muita muutoksia!

Tapahtumissamme on huomioitu hygienia-asiat erityisen tarkasti, ja tapahtumatilassa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita ja neuvoja. Talon siivous ja puhtaanapito hoidetaan erityisellä huolella ja tarkkuudella. Tiloihin on lisätty käsidesipisteiden määrää yleisö-, aula- ja henkilökuntatiloissa sekä tapahtuman info-pisteellä.

Toimintaohjeet
Niin kausiflunssan kuin koronaviruksen ehkäisyssä maalaisjärjellä pärjää pitkälle. Älä siis tule flunssaisena tai kipeänä messuille! Koronavirukselta voi suojautua samalla tavoin kuin muiltakin hengitystieinfektioilta. On tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja oikeasta yskimistavasta. Yski kertakäyttönenäliinaan tai puserosi hihan yläosaan. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta.

 

K50-messut Keväällä 2021!

K50-messut saapuvat jälleen Turkuun 9.1.2021 klo 12-18.

K50-messut saapuvat Turun Konserttitalolle vuoden alussa! Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Tapahtuman teemana on ihmisten tuominen yhteen, niin uusien ystävien kuin vaikkapa parisuhteen löytämisen merkeissä. Tapahtuman juontaa deittikuningatar Anna Uusiheimala. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Messuilta voi löytää matkatarjouksia, tuliaisia, remonttivinkkejä ja paljon muuta, kuten ostaa tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Tapahtumassa on kävijöitä ympäri Varsinais-Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin tuttuihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Turun rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Kait sulki on vapaat ja oot tulos ku kerra o K50-messut tiedos? Nährään Turuus!

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Hyvä sijainti, mielenkiintoiset esittelyt, hyvää ruokaa ja musiikkia. Tunsi itsensä huomioiduksi kun oli kohdennettu tilaisuus. Ei tarvinnut miettiä voinko mennä, olenko liian vanha vaan se oli just mulle. Houkuttava ja koukuttava festari. Osallistuisin useimminkin vastaaviin ja voisi olla vielä pienimuotoisemmatkin. Kiitos ja tavataan taas pian.

- Tapahtumakävijä, Turku

K50-messut Turku

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä 9.1. Turun K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!