K50-messut turussa 2022!

K50-messut saapuvat jälleen Turkuun 3.9.2022 klo 11-17!

K50-messut ensimmäistä kertaa Turun Logomolla syyskuussa! Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Messuilta voi löytää matkatarjouksia, tuliaisia, remonttivinkkejä ja paljon muuta, kuten ostaa tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Tapahtumassa on kävijöitä ympäri Varsinais-Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin tuttuihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Turun rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Kait sulki on vapaat ja oot tulos ku kerra o K50-messut tiedos? Nährään Turuus!

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tiedote 13.12.2021

Turun k50-messut syksyllä 2022!

Pääsimme vihdoin tapaamaan toisiamme 27.11.2021 Turun Konserttitalolla K50-messujen merkeissä. Tuolloin julkistettiin taas seuraavat K50-messut: Turun Logomolla 3.9.2022.

Tapahtumatiimi toivoo koko sydämestään, että seuraaviin messuihin mennessä tapahtumien koronarajoitukset olisivat jo historiaa, mutta tarvittaessa tapatuma järjestetään voimassaolevia viranomaismääräyksiä noudattaen.

Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä, jos tapahtumaan tulee muutoksia!

Hyvä sijainti, mielenkiintoiset esittelyt, hyvää ruokaa ja musiikkia. Tunsi itsensä huomioiduksi kun oli kohdennettu tilaisuus. Ei tarvinnut miettiä voinko mennä, olenko liian vanha vaan se oli just mulle. Houkuttava ja koukuttava festari. Osallistuisin useimminkin vastaaviin ja voisi olla vielä pienimuotoisemmatkin. Kiitos ja tavataan taas pian.

- Tapahtumakävijä, Turku

K50-messut Turku

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä Turun K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Messuohjelma

Ohjelma on Logomon päälavalla. Ohjelmaan tulee lisäyksiä ja tarkennuksia tapahtuman lähestyessä!

Tapahtuman juontaa

Nicke Lignell

Tapahtuman juontaa rakastettu näyttelijä ja juontaja Nicke Lignell, joka vuosien varrella on esiintynyt niin elokuvissa kuin TV-sarjoissa ja erilaisissa viihdeohjelmissa.

11.00 Nicke Lignell: Juontajan tervehdys
11.15 Serhood.com – Paneelikeskustelu: Miten ikääntyvän läheisen kotona asumista voi tukea ja pidentää?
11.45
Pharma Nord: Geenien vaikutus hormonitoiminnalle
12.15 UNICEF syksyn väreissä. Tervetuloa kuulemaan, kun Eija Ahvo kertoo ja laulaa UNICEF-työstä maailman lasten hyväksi.
12.30 Aurinkolahden laki: Tietoisku
12.45 Scandinavian Hanks
13.15 Turun kaupunki: Turun kaupunki tarjoaa hyvinvointia ja vapaa-ajan mahdollisuuksia
13.30 Lehmirannan lomakeskus: Tietoisku
13.45 Hovilan kartano: Muistojen kultaa – nuoruuden hurmaa!
14.00 Aurinkobaletti: Katkelma teoksesta Illallisvieraita
14.15 painoklinikka.fi: Tietoisku
14.30 Scandinavian Hanks
15.00 Recuror: Tietoisku
15.15 Tanssiteatteri ERI: Kohtauksia teoksesta: Carmen – intohimoa ja kohtalon voimaa
15.30 Raision Teatteri – teatteria ilolla ja tunteen palolla
15.45 Aurinkobaletti: Katkelma teoksesta Illallisvieraita
16.00 Teatteri Fake: Makupaloja Veriveljet-musikaalista
16.15 Tanssiseura Sekahaku: Tanssinäytös ja fuskun perusteet -pikakurssi
16.45 Nicke Lignell: Tulevat K50-messut ja tapahtuman pääpalkinnon arvonta. Palkinnon tarjoaa Långvik Congress Wellness Hotel

12.45 ja 14.30:

Scandinavian Hanks

Scandinavian Hanks soittaa hittibiisejä urbaanin ronskilla hillbilly-otteella. Bändin kantrisovitukset on tehty huumorilla mutta alkuperäisiä kunnioittaen. Hanksien kokoonpanoon kuuluu laulu, läskibasso, banjo, mandoliini ja kitara, ja laajasta ohjelmistosta löytyy hittejä legendaarisilta artisteilta, kuten Hank 3, Guns ’N Roses, AC/DC, Ramones ja DAD.

15.45:

Aurinkobaletti: katkelma teoksesta Illallisvieraita

Aurinkobaletin tanssiteoksessa illan pimeys, tuulen ulvonta nurkissa ja lepattavat kynttilän liekit rakentavat näyttämön surrealistisille ja koomisille illalliskutsuille, joissa luodaan yhteyttä rajan tuolle puolen. Illallinen on katettu ja sinut on kutsuttu pöytään. Uskallatko ottaa kutsun vastaan? Illallisvieraita on koreografi Jyrki Karttusen ensimmäinen teos Aurinkobaletille.

Aurinkobaletti on turkulainen nykytanssiryhmä ja tanssiteatteri, jonka ohjelmisto tarjoaa esityksiä niin aikuisille kuin lapsillekin. Tutustu syksyn ohjelmistoon verkkosivuillamme: https://www.aurinkobaletti.fi/ 

kuva: Jussi Virkkumaa

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!