Tiedote 5.8.2021

Varsinais-Suomen tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi ja turvallisuuden takaamiseksi Turun K50-messuja ei järjestetä 4.9.2021.

Tiedotamme kävijöitämme välittömästi, kun tiedämme lisää tulevista tapahtumista.

Seuraamme aktiivisesti hallituksen tiedotuksia mahdollisista muista uusista linjauksista, ja tiedotamme välittömästi, mikäli muita muutoksia on odotettavissa. Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä, jos tapahtumaan tulee muutoksia!

Tapahtumissamme on huomioitu hygienia-asiat erityisen tarkasti, ja tapahtumatilassa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita ja neuvoja. Talon siivous ja puhtaanapito hoidetaan erityisellä huolella ja tarkkuudella. Tiloihin on lisätty käsidesipisteiden määrää yleisö-, aula- ja henkilökuntatiloissa sekä tapahtuman info-pisteellä.

Toimintaohjeet
Niin kausiflunssan kuin koronaviruksen ehkäisyssä omalla toiminnalla voi vaikuttaa paljon. Älä siis tule flunssaisena tai kipeänä messuille! Koronavirukselta voi suojautua samalla tavoin kuin muiltakin hengitystieinfektioilta. On tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja oikeasta yskimistavasta. Tarjoamme kävijöille käsidesiä, huolehdimme turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä messuilla.

 

K50-messut turussa 2021!

K50-messut saapuvat jälleen Turkuun 4.9.2021 klo 12-18.

K50-messut saapuvat Turun Marli Areenalle syyskuussa! Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Tapahtuman teemana on ihmisten tuominen yhteen, niin uusien ystävien kuin vaikkapa parisuhteen löytämisen merkeissä. Tapahtuman juontaa deittikuningatar Anna Uusiheimala. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Messuilta voi löytää matkatarjouksia, tuliaisia, remonttivinkkejä ja paljon muuta, kuten ostaa tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Tapahtumassa on kävijöitä ympäri Varsinais-Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin tuttuihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Turun rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Kait sulki on vapaat ja oot tulos ku kerra o K50-messut tiedos? Nährään Turuus!

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Hyvä sijainti, mielenkiintoiset esittelyt, hyvää ruokaa ja musiikkia. Tunsi itsensä huomioiduksi kun oli kohdennettu tilaisuus. Ei tarvinnut miettiä voinko mennä, olenko liian vanha vaan se oli just mulle. Houkuttava ja koukuttava festari. Osallistuisin useimminkin vastaaviin ja voisi olla vielä pienimuotoisemmatkin. Kiitos ja tavataan taas pian.

- Tapahtumakävijä, Turku

K50-messut Turku

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä Turun K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Messuohjelma

Tapahtuman juontaa deittikuningatar Anna Uusiheimala. 

13.15 ja 16.15 UNICEF:

UNICEF syksyn väreissä

Tervetuloa kuulemaan, kun Eija Ahvo kertoo ja laulaa UNICEF-työstään maailman lasten hyväksi.

12.15 Anna Uusiheimala: Tervetuloa

12.45 Viron parhaat kylpylät: Hemmottele itseäsi, avioliittoasi tai ystävyyttä

13.00 Turun Kaupunki: Tietoisku

13.15 Unicef UNICEF syksyn väreissä. Tervetuloa kuulemaan, kun Eija Ahvo kertoo ja laulaa UNICEF-työstään maailman lasten hyväksi.

13.45 Salon Teatteri: Tietoisku

14.00 GreenEscape: Elämä alkaa 50:stä -matkapaketit

14.15 Hovilan Kartano – retkipäivä Somerolle

14.45 Stella Kotipalvelut: Tietoisku

14.45 Asahi Nordic: Terveysliikunta-Asahi

15.00 Tanssistudio Centro

15.15 Anna Uusiheimala:

Digimaailma ja ulkonäköpaineet deittailussa

Messut juontaa deittikuningattarenakin tunnettu Anna Uusiheimala, joka on yhdistänyt tuhansia ihmisiä ympäri Suomea. Anna luennoi myös digiajan deittailusta, eli kuinka käyttää deittisovelluksia ja millaiset taktiikat digimaailmassa toimivat ja mitkä eivät. Muun ohjelman lomassa Uusiheimala jakaa pieniä vinkkejä toimien samalla Cubidona läpi päivän.

15.30 Onni Hoiva: Tietoisku

15.45 Sagastina Care Oy: Kristalliäänimaljarentoutus

16.00 TMH Services: Tietoisku

16.15 (tauko)

16.30 Aurinkobaletti

16.45 Jalkaneuvola Fysiopaletti Turku ja Salo: Uudenlaiset hoitoratkaisut liikkuvan ihmisen askel- ja kävelykipuihin. Puhujana Jarmo Kari, kokenut jalkaspesialisti

17.00 Kirjailija Päivi Ingrid Siren esittelee senioreille kirjoittamaansa pienoisromaania Sielut Armonlaakson rannalla. 

17.15 Tanssiseura Sekahaku

17.45 Tulevat K50-tapahtumat ja päätössanat

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!