K50-messut turussa 2024!

K50-messut saapuvat jälleen Turkuun 10.2.2024 klo 11-17!

K50-messut kolmatta kertaa Turun Logomolla helmikuussa 2024! Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Messuilta voi löytää matkatarjouksia, tuliaisia, remonttivinkkejä ja paljon muuta, kuten ostaa tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Tapahtumassa on kävijöitä ympäri Varsinais-Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin tuttuihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Turun rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Kait sulki on vapaat ja oot tulos ku kerra o K50-messut tiedos? Nährään Turuus!

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä tuoreimmista uutisista!

Hyvä sijainti, mielenkiintoiset esittelyt, hyvää ruokaa ja musiikkia. Tunsi itsensä huomioiduksi kun oli kohdennettu tilaisuus. Ei tarvinnut miettiä voinko mennä, olenko liian vanha vaan se oli just mulle. Houkuttava ja koukuttava festari. Osallistuisin useimminkin vastaaviin ja voisi olla vielä pienimuotoisemmatkin. Kiitos ja tavataan taas pian.

- Tapahtumakävijä, Turku

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä Turun K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Messuohjelma

Ohjelma on Logomon päälavalla. Messuohjelmaa täydennetään tapahtuman lähestyessä!

Tapahtuman juontaa

Anu Niemi

Messut juontaa ikinuorekas Anu Niemi. Anu tunnetaan näyttelijänä ja käsikirjoittajana sekä teatteri- ja joogaopettajana. Niemi on näytellyt mm. televisiosarjoissa Uusi päivä ja Hotel Swan Helsinki, sekä Tampereen Komediateatterissa ja Porin teatterissa. 
 
Juontojen ja ohjelman lomassa tapahtumalavalla on luvassa mm. trendikästä kasvojoogaa sekä lempeitä hengittelyharjoituksia.

11.30 Juontajan tervehdys: K50-messujen parhaat tarjoukset ja messuvinkit!
11.45 Vauhtisammakko: Kehonkoostumus ja sen muokkaaminen treenin ja ruokavalion avulla. Tarkastelussa omaan ikään liittyvät riskitekijät ja realistiset tavoitteet matkalla kohti parempaa terveyttä.
12.00 Suomen Seniorihoiva: Näin tunnistat läheisesi kotihoidon tarpeet
12.15 Sons of solar: Tule keskustelemaan, miten kodista voitaisiin saada energiaomavarainen!
12.30 Amorin: Miten ylläpitää hyvinvointia ja voida kokonaisvaltaisesti paremmin iästä riippumatta? Täsmävinkit seksuaalisuuden äärelle pysähtymiseen ja omannäköisen elämän ilmentämiseen. Puhumassa erityistason seksuaaliterapeutti, sairaanhoitaja-kätilö Susanna Alhonkoski, Amorin Oy
12.45 Trinitas Lääkäritalo: Lihasvoimalla elämänlaatua! Puhumassa Arvo Haapanen, Trinitas Lääkäripalvelut Oy:n johtava lääkäri sekä geriatrian erikoislääkäri
13.00 Pasmiini: Haluatko ovimatosta oman elämäsi johtajaksi? – Tunne kehosi, rakastu itseesi!
13.15 Aurinkolahden laki: Testamentit ja verosuunnittelu
13.30 Tanssiteatteri ERI: Valkopesu – linkoaa ajatuksia ja huuhtelee ennakkoluuloja
13.45 TSL TURKU: Vironkielinen naiskuoro ja Seniorilaulajat esiintyvät
14.00 Reumaliitto: Hyvinvointia omalle polullesi
14.15 Tauko
14.30 ANNAsport: Suomijumppa
15.00 Liikuntakeskus Pajulahti: Tasapainoharjoittelu
15.15 Hyvinvointivalmennukset & Neurosonic klinikka Turku: RESET: Nuku paremmin – Stressaa vähemmän!
15.30 Anu Niemi: Tehdään yhdessä: Kasvojooga
15.45 Vauhtisammakko: 100km juosten satavuotiaana? Miten pitää kuntoa yllä mahdollisimman pitkään ja maksimoida terveiden elinvuosien määrä.
16.15 Tanssiseura Sekahaku ry: Tanssinäytös ja fuskun perusteet -pikakurssi
16.45 Tulevat K50-messut ja tapahtuman pääpalkinnon arvonta. Pääpalkinnon tarjoaa Bergvikin kartano

13.30 Tanssiteatteri ERI:

Valkopesu – linkoaa ajatuksia ja huuhtelee ennakkoluuloja

Maistiainen Lassi Sairelan ja Eeva Soinin teoksesta Valkopesu!

Valkopesu linkoaa ajatuksia ja huuhtelee ennakkoluuloja. Se käy laajalla ohjelmalla läpi elämän eri osa-alueita ja vaikka aiheina on mukana myös tummempia sävyjä, arjen harmaus huuhdotaan pois huumorilla. Teemoissa mukana välähtevät niin maahanmuutto, syrjintä kuin luonnon kauneuskin. Tuulen, hiekan ja veden virtauksessa näemme kohtaloiden kirjon ja koko väripaletin.

13.00:

Pasmiini – Liikutan ihmisiä:

Haluatko ovimatosta oman elämäsi johtajaksi? – Kuinka löytää lempeyttä ja armollisuutta itseä kohtaan ja lisätä rohkeutta elää oman näköistä elämää. Tunne kehosi, rakastu itseesi!

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!

Info: tapahtumaan saapuminen

Osoite: Logomo, Junakatu 9, 20100 Turku

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa.

Kattavat saapumisohjeet löydät Logomon nettisivuilta. Tapahtumatila on Logomo-sali.

Narikkamaksu on 3 €. Logomon käytännön mukaisesti ulkovaatteet tulee paloturvallisuussyistä jättää narikkaan.

Logomossa esteettömyys on otettu huomioon. Tarkemmin voit lukea täältä.