Tiedote 21.4.2020

Huolimatta valitettavasta koronavirusepidemiasta, K50-messut järjestetään suunnitellusti 5.9., vaikka tapahtumia on peruutettu maailmalla. 

Tapahtumatiimi seuraa jatkuvasti viranomaisten tiedotusta siitä, mitä he ohjeistavat koronavirukseen varautumisesta, ja päivittää omaa tilannettaan sen mukaisesti. Ilmoitamme tapahtumaa koskevista uutisista sekä täällä tapahtumasivuilla että Facebook-sivuillamme.

Tapahtumissamme on huomioitu hygienia-asiat erityisen tarkasti, ja Marli Areena noudattaa terveysviranomaisten ohjeita ja neuvoja. Talon siivous ja puhtaanapito hoidetaan erityisellä huolella ja tarkkuudella. Tiloihin on lisätty käsidesipisteiden määrää yleisö-, aula- ja henkilökuntatiloissa sekä tapahtuman info-pisteellä.

Toimintaohjeet
Niin kausiflunssan kuin koronaviruksen ehkäisyssä maalaisjärjellä pärjää pitkälle. Älä siis tule flunssaisena tai kipeänä messuille! Koronavirukselta voi suojautua samalla tavoin kuin muiltakin hengitystieinfektioilta. On tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja oikeasta yskimistavasta. Yski kertakäyttönenäliinaan tai puserosi hihan yläosaan. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta.

K50-messut syksyllä 2020!

K50-messut saapuvat jälleen Turkuun 5.9.2020 klo 12-18.

K50-messut saapuvat Turun Marli Areenalle syksyn alussa! Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Tapahtuman teemana on ihmisten tuominen yhteen, niin uusien ystävien kuin vaikkapa parisuhteen löytämisen merkeissä. Tapahtuman juontaa deittikuningatar Anna Uusiheimala. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Messuilta voi löytää matkatarjouksia, tuliaisia, remonttivinkkejä ja paljon muuta, kuten ostaa tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Tapahtumassa on kävijöitä ympäri Varsinais-Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin tuttuihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Turun rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Kait sulki on vapaat ja oot tulos ku kerra o K50-messut tiedos? Nährään Turuus!

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Hyvä sijainti, mielenkiintoiset esittelyt, hyvää ruokaa ja musiikkia. Tunsi itsensä huomioiduksi kun oli kohdennettu tilaisuus. Ei tarvinnut miettiä voinko mennä, olenko liian vanha vaan se oli just mulle. Houkuttava ja koukuttava festari. Osallistuisin useimminkin vastaaviin ja voisi olla vielä pienimuotoisemmatkin. Kiitos ja tavataan taas pian.

- Tapahtumakävijä, Turku

K50-messut Turku 2020

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä 5.9. Turun K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!

SEURAA K50-messuja FACEBOOKISSA

SEURAA K50-messujA INSTAGRAMISSA

Something is wrong.
Instagram token error.