k50-kauppa

Tervetuloa ostoksille

Vihdoin se on täällä! Nimittäin virallinen K50-merchandise.

Kaupasta löytyy erilaisia tuotteita K50-meiningillä, mutta pääpaino on tapahtuman vision mukaisesti ihmisten yhdistämisellä. Kaupasta löydät paitoja, joilla voi viestiä muille ihmisille, jos olet etsimässä seuraa tai ystävää. Osa paidoista menee suoraan asiaan, osa kertoo viestinsä hienotunteisemmin.

Tavoitteemme on, että ennen pitkää K50-messuilla niin moni on sonnustautunut teemapaitoihin, että uusia ystävyys- ja parisuhteita syntyy kuin sieniä sateella.

Uskallatko kokeilla? Tästä kauppaan:

 

Katso tuotteet!

Haluatko kertoa mielipiteesi?

Kävitkö kaupassa pyörähtämässä, mutta et löytänyt ostettavaa? Löytyikö hauska printti, mutta olisit halunnut sen paidan sijaan mukiin? Olivatko tuotteet mielestäsi upeita? Haluaisitko ehdottaa omaa tekstiä tai muuta printtiä? Sana on vapaa! Jätä meille viesti viereisellä lomakkeella! Luemme kaikki toiveet, ja pyrimme toteuttamaan ne mahdollisuuksien mukaan!

Yhteydenottolomake

”No niin, tulipa käytyä messuilla Turussa, lätkää kotiin ehdin kattelee vasta viimeistä erää. Viisi tuntia meni reissussa. Niinhän siinä käy, kun miehen tapaa reissussa. Tollasen lätkän laitoin rintaani, missä luki ‘’vapaa vietäväksi’’, se oli sitten menoo.”

- Tapahtumakävijä