Tiedote 18.2.2020

Tampereen K50-messut siirtyvät turvallisempaan ajankohtaan

Taataksemme kaikille turvallisen tapahtuman ja noudattaaksemme hallituksen rajoituksia ja ohjeistuksia, olemme päätyneet siirtämään Tampereen K50-messut uuteen ajankohtaan 9.10.2021. Tapahtumapaikkana säilyy Tampere-talo.

Seuraamme aktiivisesti hallituksen tiedotuksia mahdollisista muista uusista linjauksista, ja tiedotamme välittömästi, mikäli muita muutoksia on odotettavissa. Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä, jos tapahtumaan tulee muita muutoksia!

Tapahtumissamme on huomioitu hygienia-asiat erityisen tarkasti, ja tapahtumatilassa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita ja neuvoja. Talon siivous ja puhtaanapito hoidetaan erityisellä huolella ja tarkkuudella. Tiloihin on lisätty käsidesipisteiden määrää yleisö-, aula- ja henkilökuntatiloissa sekä tapahtuman info-pisteellä.

Toimintaohjeet
Niin kausiflunssan kuin koronaviruksen ehkäisyssä omalla toiminnalla voi vaikuttaa paljon. Älä siis tule flunssaisena tai kipeänä messuille! Koronavirukselta voi suojautua samalla tavoin kuin muiltakin hengitystieinfektioilta. On tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja oikeasta yskimistavasta. Tarjoamme kävijöille käsidesiä, huolehdimme turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä messuilla. Osallistumisohjeet päivittyvät keväämmällä ajankohtaisten ohjeistusten mukaisesti.

K50-messut syksyllä 2021!

K50-messut Tampereella la 9.10.2021

K50-messut valtaavat Tampere-talon syksyllä! Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Tapahtumassa on mukana monia mielenkiintoisia yrityksiä kertomassa tuotteistaan ja palveluistaan, mukaan voi tarttua esimerkiksi matkatarjouksia, tuliaisia tai remonttivinkkejä tai vaikkapa kuntosalijäsenyys. Tapahtumasta voi ostaa pirkanmaalaisia tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Lisäksi tapahtumassa on kävijöitä ympäri Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin luokkakavereihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Tampereen rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Tuu sääki käymää, siä nährään! 

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

K50-messut Tampere 2021

Kyllä olikin paljon ohjelmaa ja tutustuttavia kohteita, helposti vierähti tunti ja toinenkin. Hienoa, kun tapahtuma on tuotu sinne, missä kansa liikkuu. Varsin positiivinen ja energinen tilaisuus, kiitos järjestäjille ja osallistujille!

- Kävijä

Messuohjelma

Ohjelmassa mm. musiikkiesityksiä, teatterimaistiaisia, sijoitusvinkkejä, erilaisia luentoja ja tietoiskuja. 

Ohjelma julkistetaan keväällä

 

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!