k50-messut tampereella jälleen 2024!

K50-messut Tampere-talolla la 9.3.2024 klo 11-17

K50-messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Tapahtumassa on mukana monia mielenkiintoisia yrityksiä kertomassa tuotteistaan ja palveluistaan, mukaan voi tarttua esimerkiksi matkatarjouksia, tuliaisia tai remonttivinkkejä tai vaikkapa kuntosalijäsenyys. Tapahtumasta voi ostaa pirkanmaalaisia tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Lisäksi tapahtumassa on kävijöitä ympäri Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin luokkakavereihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Tampereen rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

 

Tuu sääki käymää, siä nährään! 

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä tuoreimmista uutisista!

Kyllä olikin paljon ohjelmaa ja tutustuttavia kohteita, helposti vierähti tunti ja toinenkin. Hienoa, kun tapahtuma on tuotu sinne, missä kansa liikkuu. Varsin positiivinen ja energinen tilaisuus, kiitos järjestäjille ja osallistujille!

- Kävijä

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä 9.3.2024 Tampereen K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Messuohjelma

Ohjelmalava on Tampere-talon 2. kerroksessa, Sopraano-tilassa. Ohjelma täydentyy tapahtuman lähestyessä!

Tapahtuman juontaa

Anu Niemi

Messut juontaa ikinuorekas Anu Niemi. Anu tunnetaan näyttelijänä ja käsikirjoittajana sekä teatteri- ja joogaopettajana. Niemi on näytellyt mm. televisiosarjoissa Uusi päivä ja Hotel Swan Helsinki, sekä Tampereen Komediateatterissa ja Porin teatterissa. ’
 
Juontojen ja ohjelman lomassa tapahtumalavalla on luvassa mm. trendikästä kasvojoogaa sekä lempeitä hengittelyharjoituksia.

Ohjelma

11.15 Juontajan tervehdys: Parhaat messutärpit ja -tarjoukset
12.00 Asuntosäätiö: Tietoisku
12.15 Visit Juva, Visit Puumala ja Visit Sulkava: Tietoisku
12.30 Työväen Musiikkitapahtuma: Tietoisku
13.00 Hammaslääkäriasema Helmiäinen: Tietoisku
13.15 Valmennuskeskus MTC: Tietoisku
13.30 Visit Kokkola: Tietoisku
13.45 My Fascia: Tietoisku
14.00 TAUKO  
14.15 Tanssiteatteri MD: Tietoisku
14.30 Panssarimuseo: Tietoisku
14.45 Sunnylife Trading / Välimeren Helmi Asunto Pohjois-Kyprokselta: Tietoisku
15.00 Pirkanmaan Hyvinvointialue: Tietoisku
16.45 Juontaja: Tulevat K50-messut ja tapahtuman pääpalkinnon arvonta

Vuonna 2024 tapahtumalavan teemana on terveys ja hyvinvointi.

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!