Tampere-talo 2.2.2019 klo 12-18

Tampere-talo 2.2.2019 klo 12-18

K50-messut piristävät talvea!

K50-messut valtaavat Tampere-talon helmikuun ensimmäisenä lauantaina klo 12-18.

K50-messuilla on luvassa on vaihtuvaa viihteellistä ohjelmaa teatteriesityksistä musiikkiin sekä erilaisia kiinnostavia tietoiskuja esimerkiksi kulttuurista ja hyvinvoinnista. Tapahtumassa on mukana monia mielenkiintoisia yrityksiä kertomassa tuotteistaan ja palveluistaan, mukaan voi tarttua esimerkiksi matkatarjouksia, tuliaisia tai remonttivinkkejä tai vaikkapa kuntosalijäsenyys. Tapahtumasta voi ostaa pirkanmaalaisia tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista. Lisäksi tapahtumassa on kävijöitä ympäri Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin luokkakavereihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Tampereen rajojen ulkopuolelta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tuu sääki käymää, siä nährään!

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Kyllä olikin paljon ohjelmaa ja tutustuttavia kohteita, helposti vierähti tunti ja toinenkin. Hienoa, kun tapahtuma on tuotu sinne, missä kansa liikkuu. Varsin positiivinen ja energinen tilaisuus, kiitos järjestäjille ja osallistujille!

- Kävijä

Messuohjelma tampere-talossa

Tapahtuman juontaa Riku Suokas.

12.00 Riku Suokas: Tervetuloa

12.15 Kristina Cruises & Finnlines: Ohjelmalliset Ropax-risteilyt Saksaan ja Ruotsiin – uudenlainen risteilyelämys Itämerellä!

12.30 ONNI Hoiva: ONNI jumppa – keppijumpataan yhdessä

12.45 Matkapojat: Matkapoikien kiertomatkat 2019

13.00 Suuntana 100 Niin hyvin kuin suinkin

13.15 Muistojen kultaa – Hovilan Kartano

13.30 Asokodit: Huoletonta asumista asumisoikeusasunnossa

13.45 Finestetiikka: Hampaiden valkaisut voidaan tehdä hellävaraisesti ja hammasta vaurioittamatta. Luennoitsijana Lääkärikeskus Finnestetiikan hammaslääkäri Ville Männistö.

14:00

Tampereen Oopperan esittelyssä 9.2. ensi-iltaan tuleva La Bohème

14.30 Kotipiiri ja yhteinen hyvinvointi: Kokemuksia liikkuvasta kohtaamispaikasta

14.45 Negen: Samat elintavat, miksi toinen sairastuu ja toinen ei? Tunne perimäsi ja säilytä terveytesi. Puhujana Kimmo Aro, Negen Oy

15.00 Työelämän myytinmurtaja Canvas: Yli 50 mahdollisuudet työmarkkinoilla. Tule kuuntelemaan uusia ideoita mahdollisuuksistasi! Puhujana Petri Heinola

15.15 Aito Säästöpankki: Miten tahdon asioitani hoidettavan jos sairastun vakavasti, tai jos kykyni tehdä päätöksiä heikkenee, kun vanhenen?

15.30 Lotta Ansakorpi: Menetyksestä menestykseen – vastoinkäymiset voitoksi

15.45 Ikifit: Ikifitin palvelut

16.00

Scandinavian Hunks

16.30 MyEms: Kuinka alennan kehoni sisäistä ikää vain kahdella 20 min harjoituksella viikossa?

16.45 Muotinäytös: Fine Factory ja Tampereen näkökeskus: Aikuisen naisen värikäs kevät

17.00 Meikkinäytös: Meikkaus Pandhy`s mineraalimeikeillä

17.15 Perifit: Nyt loppuu lirahtelu! PERIFIT! Pelaa lantionpohjasi kuntoon

17.30 Tule kuulemaan vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista!

17.50 Huikea Tapahtumatuotanto: Tulevat K50-tapahtumat

Tapahtumien tarina

K50-tapahtumat ovat lähteneet leviämään valtakunnalisesti eri paikkakunnille juurikin Tampereelta. Tampereella K50-tapahtumia on pidetty eri vuodenaikoina jopa kaksi kertaa vuodessa eri paikoissa. Vuonna 2019 K50-messut valtaavat Tampere-talon toistamiseen.

 

Tampereen K50-festarit 2018 numeroina

Näytteilleasettajaa

Tapahtumaa

Esiintyjää

Aurinkoinen päivä

Yhteistyökumppanit

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä 2.2.2019 Tampereen K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!

Edellisvuoden tapaan Tampere-talon 1. kerroksessa on K50-messut ja tapahtumalava, jonka lisäksi uutuutena vuonna 2019 Tampere-talon 2. kerroksesta löytyy K50-markkinat, joilta voi tehdä ihania löytöjä, kuten vaatteita, asusteita ja käsitöitä.

Muuta nähtävää ja koettavaa

Tampere-talon palvelut ovat kävijöiden käytössä myös tapahtumapäivänä!

Tapahtumaan saapuminen

Tampereen paikallisbussilla pääsee tapahtumapaikalle näppärimmin, aikataulut voi tarkistaa Reittioppaasta! Tampere sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella saapua pidemmänkin matkan takaa esimerkiksi junalla, bussilla tai omalla autolla. Pysäköinti Kalevantien toisella puolla sijaitsevassa Sairaalankadun pysäköintialueella on noin 300 pysäköintipaikkaa. Alueella pysäköinti on maksullista arkisin klo 8-18. Finparkin lähimmät parkkitalot löytyvät täältä. Tampere-talon osoite Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

SEURAA K50-messuja FACEBOOKISSA

SEURAA K50-messujA INSTAGRAMISSA

Something is wrong.
Instagram token error.