k50-messut tampereella jälleen 2023!

K50-messut Tampere-talolla la 25.2.2023 klo 11-17

K50-messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Tapahtumassa on mukana monia mielenkiintoisia yrityksiä kertomassa tuotteistaan ja palveluistaan, mukaan voi tarttua esimerkiksi matkatarjouksia, tuliaisia tai remonttivinkkejä tai vaikkapa kuntosalijäsenyys. Tapahtumasta voi ostaa pirkanmaalaisia tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Lisäksi tapahtumassa on kävijöitä ympäri Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin luokkakavereihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Tampereen rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

 

Tuu sääki käymää, siä nährään! 

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tiedote 12.4.2022

Tampereella tavataan taas 2023!

Tampereen K50-messut 2022 pidettiin suunnitellusti huhtikuussa.

Koronapandemian hellittäessä keväällä 2022 päästiin jälleen messuilemaan yhdessä ja tapaamaan toisiamme pitkän tauon jälkeen. Koronan tuomat uudet käytännöt kulkevat kuitenkin mukanamme vielä tulevissakin tapahtumissa. Seuraamme aktiivisesti hallituksen tiedotuksia mahdollisista linjauksista tapahtumien järjestämiseen liittyen, ja tiedotamme välittömästi, mikäli muita muutoksia on odotettavissa tuleviin messuihin. Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä, jos tapahtumaan tulee muita muutoksia!

Tapahtumissamme on huomioitu hygienia-asiat erityisen tarkasti, ja tapahtumatilassa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita ja neuvoja. Talon siivous ja puhtaanapito hoidetaan erityisellä huolella ja tarkkuudella. Tiloihin on lisätty käsidesipisteiden määrää yleisö-, aula- ja henkilökuntatiloissa sekä tapahtuman info-pisteellä. Tampere-talon omat turvallisuuskäytännöt on nähtävissä heidän verkkosivuillaan: https://www.tampere-talo.fi/turvallisuus-talossa/

Tarvittaessa maskeja voi ostaa tapahtumasta Tampere-talon myyntipisteeltä.

Toimintaohjeet
Jätäthän osallistumatta tapahtumaan, mikäli ilmenee vähäisiäkään koronavirusinfektion oireita!

 

Kyllä olikin paljon ohjelmaa ja tutustuttavia kohteita, helposti vierähti tunti ja toinenkin. Hienoa, kun tapahtuma on tuotu sinne, missä kansa liikkuu. Varsin positiivinen ja energinen tilaisuus, kiitos järjestäjille ja osallistujille!

- Kävijä

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä 25.2.2023 Tampereen K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Messuohjelma

Ohjelmalava on Tampere-talon 2. kerroksessa, Sopraano-tilassa. Ohjelma täydentyy tapahtuman lähestyessä!

Tapahtuman juontaa

Veeti Kallio

Tapahtuman juontaa näyttelijä ja laulaja Veeti Kallio, joka tunnetaan niin useista yhtyeistään, teatterilavoilta, televisiosta kuin elokuvistakin.

11.15 Veeti Kallio: Juontajan tervehdys – Parhaat messutärpit ja -tarjoukset
11.45 Asuntosäätiö: Tietoisku
12.00 Hammaslääkäriasema Helmiäinen: Terve suu on enemmän kuin pelkkä kaunis hymy!
12.15 Spa Hotel Runni: Tietoisku
12.30 Työväen Musiikkitapahtuma: Tietoisku
13.00 Pharma Nord: Tietoisku
13.30 Tanssiteatteri MD: Human- Namuh
13.45 GreenEscape: Tietoisku
14.00 Amorin Oy / Seksuaaliterapeutti Susanna Alhonkoski: Sinullakin on oikeus nauttia seksuaalisuudestasi
14.15 Tauko
15.30 Veeti Kallio Duo
16.45 Veeti Kallio: Tulevat K50-messut ja tapahtuman pääpalkinnon arvonta

poimintoja ohjelmasta

15.30:

Veeti kallio Duo

 

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!