K50-tapahtumissa on mahdollista tavoittaa tehokkaasti tuhansia yli 50-vuotiaita, jotka ovat tulleet tekemään löytöjä ja tutustumaan uusiin palveluihin.

Tulossa näytteilleasettajaksi? Pyydä salasana info-portaaliin! Yhteys: [email protected]

Tapahtuma on mahtava tapa tuoda yrityksenne tuotteet ja palvelut aktiivisten, omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ja mielekästä vapaa-aikaa tavoittelevien +50-vuotiaiden tutustuttavaksi ja ostettavaksi.

Onko tapahtuma entuudestaan tuttu?

Oheiselta videolta pääset tutustumaan tapahtuman meininkiin, ja kuulet Tampereen Komediateatterin, Viron Kylpyläliiton ja MyEMSin edustajien fiiliksiä tapahtumapäivästä. Tampereen Komediateatterin Panu Raipia kertoo mm. kuinka tapahtumapaikalla on erinomainen tunnelma ja jopa ulos asti jonoa. Tapahtuma houkuttelee paikalle heidän ydinkohderyhmäänsä, mikä on innostanut heidät mukaan tapahtumaan jo useaan otteeseen.

Katso kommentit kokonaisuudessaan oheiselta videolta:

”Nää K50-messut on aina tosi hyvin järjestetty, ohjelma on mukava, ja kohderyhmä tuntuu just oikealta.”

Kathleen Abel

Viron Kylpyläliitto

”Olen ihan puulla päähän lyöty siitä miten huimia nämä K50-messut ovat! Parempia kuin mitkään muut kuluttajamessut. Lähdetään ens kerralla jo kolmatta kertaa mukaan. Tila on mahtava ja tapahtuma sopivan mittainen sekä sijainti on loistava Tampereella. Näytteilleasettajan on helppo tulla yhdenpäivän tehokkaille messuille. Emme yleensä käy kuluttajamessuilla, mutta näihin on kyllä aina pakko tulla. Ihmiset ovat ostohousut jalassa ja tietävät tän tapahtuman, mitä hakevat ja mitä siellä on. Erittäin hyvin järjestetty tapahtuma. K50-messut on ainoa konkreettinen tapahtuma, jossa emme lähde hakemaan suoraa myyntiä vaan otetaan enemmänkin markkinointinäkökulma. Erittäin lämmin suositus kaikille tulla mukaan tähän huikeaan tapahtumaan näytteilleasettajaksi!”

Risto Turunen

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone ja Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Tutustu erilaisiin tapoihin näkyä tapahtumassa!

Kaikkiin tapahtumiin on myynnissä mm. messuosastoja, tietoiskuaikoja ohjelmalavalta, mainostilaa käsiohjelmasta sekä laajempia yhteistyökumppanuuspaketteja.

* pakollinen tieto
Pysy ajantasalla tulevista tapahtumista!

Jätä yhteystietosi viereiseen kenttään, ja pysyt kartalla tulevien tapahtumien ajankohdista! Tapahtumistamme varataan parhaat paikat luonnollisesti ensimmäisenä, ja ennakkomyynnissä heti uusien tapahtumien lanseerauksen yhteydessä myydään jopa 65 % näytteilleasettajapisteistä.

Tiedotamme postituslistalla olijoita harvakseltaan uusista tapahtumajulkistuksista.

”Ensin ajattelin, että ompa kallista 6 tunnin messuista, mutta oli joka pennin arvoista. [Isoille kilpailijan kuluttajamessuille] meidän ei tarvitse enää mennäkään, ne on niin raskaita päiviä, samat tulokset voi saada näiltä messuilta. Porukkakin on aina niin hyväntuulista.”

K50-messujen näytteilleasettaja

”K50-messut on ainoat kuluttajamessut, jossa olemme käyneet jo useamman kerran ja tulemme ehdottomasti jatkossakin olemaan mukana näytteilleasettajana. Olemme saaneet näiltä messuilta hyvin asiakkaita sekä näkyvyyttä. Todella hyvä hinta-laatusuhde. Voin ehdottomasti suositella!”

Laura Aarne

Tähtiremontit

Innostuitko mahdollisuudesta saada yrityksellenne näkyvyyttä K50-tapahtumissa?

Jätä meille viesti oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä, tai soita suoraan Railille! Käydään läpi, mitä tavoitteita teillä on messuille, ja kuinka voisimme ne toteuttaa!

 

Raili

Messumyynti
040 849 2267
[email protected]

  Nimi
  Yritys
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Aihe
  Viesti

  ”K50-messut ovat olleet jo vuosia oikein hyvä tapahtuma meille. Paljon vauhtia ja vilskettä. Meillä on juuri tälle kohderyhmälle hyviä kohteita. Olemme mukana, koska on tarve näkyä ja tuoda esille matkailukohteita. Ensivuonna olemme entistä isommalla panostuksella mukana K50-messuilla.”

  Riina Syrjänen

  Visit Valkeakoski sekä Valkeakosken Kaupunginteatteri

  Hinnasto ja tapahtumien tarkemmat tiedot

  Hinnastosta löydät osastojen hintatietojen lisäksi tapahtumien muut tiedot, voit tutustua pohjakarttoihin sekä muihin tapoihin näkyä tapahtumassa:

  ”Hyvin meni, mukavat messut ja hyvin järjestetty. Huikeasti ihmisiä. Oli hyvä tunnelma, kaikki oli hyvällä mielellä vaikka oli ajoittain ruuhkaa. Haetaan messuilta näkyvyyttä ja halutaan tehdä tietoiseksi ihmisiä apuvälinemyymälästämme ja nettikaupasta, josta löytyy erilaisia arjen apuvälineitä. Tapahtumalla on juuri hyvä hinta, jolla kertalaakilla saa tämmöisen näkyvyyden. Jos vertaa ja miettii, mitä maksaa pienen pieni ilmoitus lehdessä vs näiden messujen mukanaan tuoma hyöty: täällä messuilla on läsnä kasvotusten asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa. Se on ihan eri asia, kun jos joku vain vilkaisee lehtimainosta. Kiitos mahtavista messuista, todella hyvin järjestetty!”

  Marika Mikkola

  Aviris - Näkövammaisten liitto

  Näytteilleasettajiamme vuosien varrelta

  ”Olemme säätiö, jonka tarkoituksena on tukea Tampereen yliopistollisen sairaalan ja Pirkanmaan hyvinvointialueen toimintaa eri tavoin, kuten toiminnan kehittämistä, henkilökunnan osaamista, tieteellistä tutkimusta ja tilojen viihtyvyyttä. Idea osallistumiseen K50-messuille lähti siitä, että olisi foorumi, jossa voitaisiin kertoa säätiöstä ja tiedottaa säätiön toiminnasta. Säätiö hankkii rahoitusta mm. lahjoitusten ja testamenttien kautta ja tästä halusimme kertoa messuilla. Osallistujamäärä oli tapahtumassa erittäin hyvä. Meillä oli kaksi henkilöä messuilla ja arvio kontaktien määrästä oli noin 600. Tämä on enemmän kuin muissa tapahtumissa, missä olemme olleet mukana.”

  Heikki Oksa

  Tays tukisäätiö

  Miten edetään?

  Katso tapahtuman osastovaihtoehdot ja hinnat:

  Jo vuodesta 2016

  Alun perin festareina liikkeelle lähteneet K50-messut ovat ilahduttaneet kansaa jo vuodesta 2016. Vielä vuonna 2017 messut mahtuivat Tampereen Pakkahuonelle, josta kuvatulta videolta pääset kurkkaamaan historian havinaa:

  ”Paljon väkeä liikkeellä, tuntuu että ihmiset on hyväntuulisia ja ne tulee jutteleen ja keskusteleen.”

  Eliisa Oksala

  Nordea