K50-messut turussa 2024!

K50-messut saapuvat jälleen Turkuun 10.2.2024 klo 11-17!

K50-messut kolmatta kertaa Turun Logomolla helmikuussa 2024! Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Messuilta voi löytää matkatarjouksia, tuliaisia, remonttivinkkejä ja paljon muuta, kuten ostaa tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Tapahtumassa on kävijöitä ympäri Varsinais-Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin tuttuihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Turun rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Kait sulki on vapaat ja oot tulos ku kerra o K50-messut tiedos? Nährään Turuus!

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä tuoreimmista uutisista!

Hyvä sijainti, mielenkiintoiset esittelyt, hyvää ruokaa ja musiikkia. Tunsi itsensä huomioiduksi kun oli kohdennettu tilaisuus. Ei tarvinnut miettiä voinko mennä, olenko liian vanha vaan se oli just mulle. Houkuttava ja koukuttava festari. Osallistuisin useimminkin vastaaviin ja voisi olla vielä pienimuotoisemmatkin. Kiitos ja tavataan taas pian.

- Tapahtumakävijä, Turku

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä Turun K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Messuohjelma

Ohjelma on Logomon päälavalla. Messuohjelmaa täydennetään tapahtuman lähestyessä!

Tapahtuman juontaa

Anu Niemi

Messut juontaa ikinuorekas Anu Niemi. Anu tunnetaan näyttelijänä ja käsikirjoittajana sekä teatteri- ja joogaopettajana. Niemi on näytellyt mm. televisiosarjoissa Uusi päivä ja Hotel Swan Helsinki, sekä Tampereen Komediateatterissa ja Porin teatterissa. 
 
Juontojen ja ohjelman lomassa tapahtumalavalla on luvassa mm. trendikästä kasvojoogaa sekä lempeitä hengittelyharjoituksia.

Messuohjelma

Tulossa!

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Yhteistyökumppanit

Info: tapahtumaan saapuminen

Osoite: Logomo, Junakatu 9, 20100 Turku

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa.

Kattavat saapumisohjeet löydät Logomon nettisivuilta. Tapahtumatila on Logomo-sali.

Narikkamaksu on 3 €. Logomon käytännön mukaisesti ulkovaatteet tulee paloturvallisuussyistä jättää narikkaan.

Logomossa esteettömyys on otettu huomioon. Tarkemmin voit lukea täältä.