Katso ohjeet koronapassin lataamiseen Ilta-Sanomien videolta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008330885.html

 

Tiedote 16.11.2021

K50-messut pidetään suunnitellusti 27.11.2021 Turun Konserttitalolla.

Koronarajoitukset ovat jälleen tiukentuneet Varsinais-Suomen alueella, mikä vaikuttaa K50-messujen toteutukseen. Harmillisesta rajoitusten tiukentumisesta huolimatta tilaisuus pidetään suunnitelmien mukaan, ja kaikilta osallistujilta vaaditaan koronapassi.

Käytännössä koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Koronapassi tulee esittää tapahtuman sisäänpääsyn yhteydessä. Tapahtumaan pääsemiseksi vaaditaan siis todistus koronarokotuksista, tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai sairastetusta koronasta. Täysi rokotussarja tulee olla otettuna vähintään seitsemän vuorokautta aiemmin, ja covid-19-tauti sairastettu enintään kuusi kuukautta aiemmin. Negatiivinen koronatestitulos on voimassa 72 tuntia, ja sen saa veloituksetta, mikäli terveydellisistä syistä ei voi rokottautua. Mikäli rokotusta ei ole ideologisista syistä, testi on omakustanteinen. Koronatestin yhteydessä kannattaa varmistaa, että tulos menee Omakantaan, jotta koronapassi toimii. 

Todistuksen voi ladata Omakannasta, ja sen lataamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Suosittelemme todistuksen tulostamista tai lataamista esimerkiksi puhelimeen jo ennen tapahtumaan saapumista, jotta todistukset saadaan tehokkaasti tarkastettua. Ilta-Sanomien sivuilta löydät hyvät, kuvalliset vaihe-vaiheelta-ohjeet passin lataamiseksi: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008330885.htmlhttps://www.hs.fi/politiikka/art-2000008406440.html?share=1f7f39e4ac4b8814cd749c2fff4bc443

Myös YLE on julkaissut kattavan artikkelin koronapassista: https://yle.fi/uutiset/3-12140052

Lisäksi tapahtumassa noudatetaan tarkennettuja hygieniakäytäntöjä; toivomme kävijöiltämme kasvomaskin käyttöä.

Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä, jos tapahtumaan tulee muutoksia!

 

 

K50-messut turussa 2021!

K50-messut saapuvat jälleen Turkuun 27.11.2021 klo 12-18.

K50-messut saapuvat Turun Konserttitalolle vihdoin marraskuussa! Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Tapahtuman teemana on ihmisten tuominen yhteen, niin uusien ystävien kuin vaikkapa parisuhteen löytämisen merkeissä. Tapahtuman juontaa deittikuningatar Anna Uusiheimala. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Messuilta voi löytää matkatarjouksia, tuliaisia, remonttivinkkejä ja paljon muuta, kuten ostaa tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Tapahtumassa on kävijöitä ympäri Varsinais-Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin tuttuihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Turun rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Kait sulki on vapaat ja oot tulos ku kerra o K50-messut tiedos? Nährään Turuus!

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Hyvä sijainti, mielenkiintoiset esittelyt, hyvää ruokaa ja musiikkia. Tunsi itsensä huomioiduksi kun oli kohdennettu tilaisuus. Ei tarvinnut miettiä voinko mennä, olenko liian vanha vaan se oli just mulle. Houkuttava ja koukuttava festari. Osallistuisin useimminkin vastaaviin ja voisi olla vielä pienimuotoisemmatkin. Kiitos ja tavataan taas pian.

- Tapahtumakävijä, Turku

K50-messut Turku

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä Turun K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Messuohjelma

Tapahtuman juontaa deittikuningatar Anna Uusiheimala. 

12.15 Anna Uusiheimala: Tervetuloa messuille!

12.30 Solid House: Nykyaikaista kiinteistönvälitystä nykytyökaluilla

12.45 Aurinkobaletti

13.00 Turun Kaupunki: Vinkkejä vapaa-aikaan

13.15 Unicef Suomen UNICEF: Autetaan lapsia kirjain kerrallaan – voita kuukauden kahvit UNICEFin leikkimielisessä ristikkokisassa!

13.30 50+ treenit by Vauhtisammakko: Miten yli 50-vuotiaan kannattaa treenata ohjatusti ja monipuolisesti?

14.15 Stella kotipalvelut esittäytyy

14.45 Asahi Nordic: Terveysliikunta-Asahi

 

15.15 Anna Uusiheimala:

Digimaailma ja ulkonäköpaineet deittailussa

Messut juontaa deittikuningattarenakin tunnettu Anna Uusiheimala, joka on yhdistänyt tuhansia ihmisiä ympäri Suomea. Anna luennoi myös digiajan deittailusta, eli kuinka käyttää deittisovelluksia ja millaiset taktiikat digimaailmassa toimivat ja mitkä eivät. Muun ohjelman lomassa Uusiheimala jakaa pieniä vinkkejä toimien samalla Cubidona läpi päivän.

15.30 ONNI: Ikäänny Ilolla! -klubi

15.45 Sagastina Care Oy: Kristalliäänimaljarentoutus

16.00 Eläketurvakeskus: Työuran joustavat loppuvuodet

16.15 Unicef Suomen UNICEF: Autetaan lapsia kirjain kerrallaan – voita kuukauden kahvit UNICEFin leikkimielisessä ristikkokisassa!

16.30 Lakiasiaintoimisto Aurinkolahden Laki: Testamentit ja verosuunnittelu

16.45 Xsensible-Suomi: Uudenlaiset hoitoratkaisut liikkuvan ihmisen askel- ja kävelykipuihin. Puhujana Jarmo Kari, kokenut jalkaspesialisti, Jalkaneuvola Fysiopaletti Turku ja Salo 

17.00 Kirjailija Päivi Ingrid Siren esittelee senioreille kirjoittamaansa pienoisromaania Sielut Armonlaakson rannalla

17.15 Tanssiseura sekahaku: Tanssinäytös ja fuskun perusteet -pikakurssi

17.45 Anna Uusiheimala: Tulevat K50-tapahtumat, Pääpalkinnon arvonta ja päätössanat

17.45 Tapahtuman pääpalkinnon arvonta:

Risteilylahjakortti Viking Gracelle

Risteily on aina yhtä kuin täydellinen irtiotto. Lisää luksusta elämään ja osallistu arvontaan! Arvontaan voit osallistua klo 15-18.30 tapahtuman info-pisteellä pääovia vastapäätä. Vastaajien kesken arvotaan vuorokauden risteily Viking Grace-laivalla Premium-tason hytissä aamiaisineen.

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!