K50-messut tampereella jälleen 2022!

K50-messut Tampere-talolla la 26.2.2022 klo 11-17

K50-messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Mikäli sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan, kerro siitä meille!

Tapahtumassa on mukana monia mielenkiintoisia yrityksiä kertomassa tuotteistaan ja palveluistaan, mukaan voi tarttua esimerkiksi matkatarjouksia, tuliaisia tai remonttivinkkejä tai vaikkapa kuntosalijäsenyys. Tapahtumasta voi ostaa pirkanmaalaisia tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Lisäksi tapahtumassa on kävijöitä ympäri Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin luokkakavereihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Tampereen rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

 

Tuu sääki käymää, siä nährään! 

Aikaa tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tiedote 24.1.2022

Tampereen K50-messut siirtyvät tulevaisuuteen!

Tampereen messut joudutaan turvallisuussyistä siirtämään uuteen, myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Koronapandemian hellittäessä syksyllä 2021 päästiin jälleen messuilemaan yhdessä ja tapaamaan toisiamme pitkän tauon jälkeen. Koronan tuomat uudet käytännöt kulkevat kuitenkin mukanamme vielä tulevissakin tapahtumissa. Seuraamme aktiivisesti hallituksen tiedotuksia mahdollisista linjauksista tapahtumien järjestämiseen liittyen, ja tiedotamme välittömästi, mikäli muita muutoksia on odotettavissa helmikuun messuihin. Tapahtumauutisista tiedotetaan aktiivisimmin Facebook-sivuillamme. Osallistumalla tapahtumaeventtiin Facebookissa pysyt kärryillä, jos tapahtumaan tulee muita muutoksia!

Tapahtumissamme on huomioitu hygienia-asiat erityisen tarkasti, ja tapahtumatilassa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita ja neuvoja. Talon siivous ja puhtaanapito hoidetaan erityisellä huolella ja tarkkuudella. Tiloihin on lisätty käsidesipisteiden määrää yleisö-, aula- ja henkilökuntatiloissa sekä tapahtuman info-pisteellä. Tampere-talon omat turvallisuuskäytännöt on nähtävissä heidän verkkosivuillaan: https://www.tampere-talo.fi/turvallisuus-talossa/

Tarvittaessa maskeja voi ostaa tapahtumasta Tampere-talon myyntipisteeltä.

Toimintaohjeet
Tapahtumiin tulee saapua ainoastaan ehdottomasti terveenä! Toivomme niin näytteilleasettajilta kuin kävijöiltämme joko rokotussuojaa, jo sairastettua koronaa tai negatiivista testitulosta. Vastuullisinta ja tärkeintä on jättää tapahtuma väliin, mikäli on oireita.

 

Kuinka ladata koronapassi?

Käytännössä koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Koronapassi tulee esittää tapahtuman sisäänpääsyn yhteydessä. Tapahtumaan pääsemiseksi vaaditaan siis todistus koronarokotuksista, tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai sairastetusta koronasta. Täysi rokotussarja tulee olla otettuna vähintään seitsemän vuorokautta aiemmin, ja covid-19-tauti sairastettu enintään kuusi kuukautta aiemmin. Negatiivinen koronatestitulos on voimassa 72 tuntia, ja sen saa veloituksetta, mikäli terveydellisistä syistä ei voi rokottautua. Mikäli rokotusta ei ole ideologisista syistä, testi on omakustanteinen. Koronatestin yhteydessä kannattaa varmistaa, että tulos menee Omakantaan, jotta koronapassi toimii. 

Todistuksen voi ladata Omakannasta, ja sen lataamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Suosittelemme todistuksen tulostamista tai lataamista esimerkiksi puhelimeen jo ennen tapahtumaan saapumista, jotta todistukset saadaan tehokkaasti tarkastettua. Ilta-Sanomien sivuilta löydät hyvät, kuvalliset vaihe-vaiheelta-ohjeet passin lataamiseksi:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008330885.html

K50-messut Tampere 2022

Messutarjoukset

Tutustu ennakkoon tapahtuman messutarjouksiin! Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä Tampereen K50-messuilla, ellei muuta mainita.

Kyllä olikin paljon ohjelmaa ja tutustuttavia kohteita, helposti vierähti tunti ja toinenkin. Hienoa, kun tapahtuma on tuotu sinne, missä kansa liikkuu. Varsin positiivinen ja energinen tilaisuus, kiitos järjestäjille ja osallistujille!

- Kävijä

Messuohjelma

Ohjelmalava on Tampere-talon 2. kerroksessa, Sopraano-tilassa.

Ohjelma julkistetaan loppuvuodesta!

14.15 ja 16.15:

Scandinavian Hanks

Scandinavian Hanks soittaa hittibiisejä urbaanin ronskilla hillbilly-otteella. Bändin kantrisovitukset on tehty huumorilla mutta alkuperäisiä kunnioittaen. Hanksien kokoonpanoon kuuluu laulu, läskibasso, banjo, mandoliini ja kitara, ja laajasta ohjelmistosta löytyy hittejä legendaarisilta artisteilta, kuten Hank 3, Guns ‘N Roses, AC/DC, Ramones ja DAD.

Seuraatko meitä vielä?

Alla olevista linkeistä pääset Facebook-tapahtumaan, jotta et unohda seuraavan tapahtuman päivämäärää, sekä tilaamaan uutiskirjeemme, jotta kuulet myös kaikista tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Sisäpiiri

Yhteistyökumppanit

Näytteilleasettajat

K50-messuilla on mahdollista tutustua erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Klikkaa alta lisätietoa näytteilleasettajista!